Seneste nyt

Ikoner og billeder gør uddannelse tilgængelig for alle

På vores vaskerier er diversiteten stor, og det stiller krav til måden, vi kommunikerer på. Når der bliver undervist i vaskeprocessen på vaskeriet i Skovlunde, er billeder, film og ikoner derfor en væsentlig del af uddannelsesmaterialet.

Ikoner og billeder gør uddannelse tilgængelig for alle

På vores vaskerier er diversiteten stor, og det stiller krav til måden, vi kommunikerer på. Når der bliver undervist i vaskeprocessen på vaskeriet i Skovlunde, er billeder, film og ikoner derfor en væsentlig del af uddannelsesmaterialet.

Textilia Rønne er første virksomhed med Svanemærket på Bornholm

Nu kan bornholmske hoteller, restauranter og hospitaler se efter Svanemærket, når de skal have vasket arbejdstøj, duge eller sengetøj. Textilia Rønne har nemlig som det 15. Textilia-vaskeri netop opnået Svanemærket. Vaskeriet er den eneste virksomhed på Bornholm certificeret med det officielle nordiske miljømærke.

Vi genanvendte 412 tons tekstiler i 2023

At tænke nyt og inddrage bæredygtighed i alle aspekter er en del af vores DNA. Og som leverandør af tekstilløsninger til en bred vifte af brancher er vi klar over, at vi har et ansvar; nemlig at sikre maksimal udnyttelse af vores tekstiler og mindske behovet for at producere og indkøbe nyt.

Vi fejrer 1 år som ét Textilia

Det føles næsten som i går, men det er ikke desto mindre et helt år siden, at vi fejrede vores navneskifte med kage og konfetti. Og siden da er der sket meget.

Textilia investerer i tre eldrevne lastbiler – og tager et vigtigt skridt på vejen mod en mere bæredygtig vognpark

I Textilia ønsker vi at være en rollemodel, når det kommer til bæredygtighed. Og med tre nyindkøbte elektriske lastbiler går vi fra ord til handling.

Textilia støtter op om banebrydende forskningsprojekt, der kan få stor betydning for tekstilindustrien

På Københavns Universitet har en gruppe forskere sat sig for at undersøge muligheden for at genanvende polyester – og med god grund. I dag bliver langt det meste polyesterstof nemlig ikke genanvendt, og det har store konsekvenser for miljøet.

Skulder ved skulder med Bocuse d’Or-teamet

Når Sebastian Holberg Svendsgaard går i køkkenet ved Bocuse d’Or Europe den 19. og 20. marts, bliver det ikke en soloindsats - tværtimod. Ifølge ham er samarbejdet med resten af teamet omkring ham nemlig den vigtigste ingrediens til en dansk sejr og kvalifikation til finalen i Lyon i 2025.

Derfor skal I vælge en professionel samarbejdspartner til vask og håndtering af jeres tekstiler

Både danske og udenlandske gæster efterspørger i stigende grad overnatning med omtanke for miljøet. Det stiller ikke blot krav til valget af råvarer i restauranten, men også til jeres valg, håndtering og forbrug af tekstiler. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med en professionel samarbejdspartner, der kan stå for indkøb, vask og håndtering af jeres tekstiler.

Vaskeri i Kolding modtager pris for at tage socialt ansvar

Der er tale om SammenomJOB-prisen, som Kolding Kommune for andet år i træk har uddelt til virksomheder, der gør en særlig indsats for at skabe et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmarked.

Vaskeri i Aalborg hjælper tidligere kriminelle ind på arbejdsmarkedet

Vejen ind på arbejdsmarkedet kan være svær – og særligt hvis man har været på kant med loven. Men på vores vaskeri i Aalborg tror man på det bedste i folk, og derfor har vaskeriet nu budt velkommen til flere nye kolleger, der tidligere har været i konflikt med lovens lange arm.

Textilia sætter bæredygtighed øverst på dagsordenen

En bølge af nye rapporteringskrav er i den seneste tid skyllet ind over europæiske virksomheder, der fremadrettet skal rapportere langt mere omfattende på deres aktiviteter. Men selvom de nye krav kan virke overvældende, ser vi i Textilia også muligheder i dem.

Aalborg Universitetshospital gør op med engangsforbruget: Dropper engangstermojakker af plastik

I de seneste år har Aalborg Universitetshospital arbejdet på at nedbringe forbruget af engangsartikler. Nu er turen kommet til de godt 88.000 engangstermojakker af plastik, som hospitalet årligt bruger.

Sinatur Hotel og Konference samarbejder med Textilia om at nedbringe hotelkædens klimaaftryk

Sinatur Hotel og Konference har indgået et Sustainable Partnership med Textilia, der skal hjælpe den landsdækkende hotelkæde med at realisere sin målsætning om at være CO2-neutral i 2030.