Tekstilservice til
restaurant & catering

Din samarbejdspartner til udlejning af tekstil- og vaskeriservice.

Bredt sortiment

Miljø

Professionel beklædning

Fleksible løsninger

restaurant beskåret

Skal din restaurant tage ansvar flere steder end på menukortet?

Restauranters ansvarlighed handler ikke kun om madspild eller mindre kød. Det er i lige så høj grad de omkringliggende valg af produkter og samarbejdspartnere, du skal forholde dig til. I Textilia leverer vi tekstiler med omtanke for miljøet og Svanemærkede vaskeriløsninger, så din restaurant kan styrke sin grønne profil.

En cirkulær fremtid

Bæredygtighed fylder meget i restaurationsbranchen i disse år, og flere restauratører nu sætter handling bag de velmenende visioner. Det vil vi i Textilia gerne støtte op om, så vi sammen kan komme brug-og-smid-væk-kulturen til livs. Derfor arbejder vi ud fra en cirkulær forretningsmodel – uden at gå på kompromis med kvalitet, design eller hygiejne.

Vi støtter op om din restaurants værdier

Ved at samarbejde med Textilia opnår du en række fordele:

Du styrker din restaurants grønne profil, da vi bl.a. genbruger, upcycler og er Svanemærkede

Du kan have ro i maven over certificerede processen, der sikrer, at hygiejnen er i top og brugen af kemi i bund

Du kan vælge mellem eksklusive kollektioner, som løbende opdateres

Du kan skræddersy din lejeaftale efter behov og i et fleksibelt setup

Du slipper for alt det praktiske – det klarer vi

Når dugen vender hjem som kokkejakke

Med Textilia upcy giver vi nyt liv til ellers udtjente tekstiler.

Når restaurantgæsten sætter sig til bordet, skal det naturligvis være dækket op med rene servietter og duge. Det kan være svært at spare på ressourcerne, når jeres gæster samtidig skal have den bedste oplevelse. Svaret på bekymringen er cirkulær økonomi. Derfor har vi udviklet konceptet Textilia upcy, hvor vi genanvender vores aflagte tekstiler og giver dem nyt liv.

På den måde er din restaurant med til at tage ansvar for klimaet og branchens forbrug. Noget, der kun bliver vigtigere for forbrugere fremover.

Læs mere om Textilia upcy

Gør din rengøring smart og miljøvenlig

Rengøringen er et andet område, hvor flere hensyn skal gå op i en højere enhed. Vores Viima-serie er udviklet specifikt til, at restauranter kan få en effektiv og mere bæredygtig rengøring uden brug af kemi, sammenlignet med konventionelle rengøringsløsninger. Kludene, som er baseret på avanceret mikrofiberteknologi, kan fjerne fedtpletter og rengøre alt fra ståloverflader til spejle, glas og bestik – kun ved brug af vand.

Læs mere om de mange fordele med Viima til restaurant.

Duge og servietter: Eksklusive designs, der matcher jeres udtryk

Restauranters visuelle udtryk er vigtigt for at støtte op om værdierne og gæsternes oplevelse. Vi kender markedet og restaurationsbranchen indgående, da vi allerede samarbejder med en lang række restauranter i København og resten af Danmark. Derfor kan vi vejlede dig i, hvad der matcher jeres unikke stil.

Læs om udvalg af servietter og klude

Kokke- og tjenertøj: Når design, pasform og kvalitet går hånd i hånd

Hos Textilia tilbyder vi kokke- og tjenertøj i høj kvalitet, der matcher restaurantens visuelle udtryk, men som stadig er komfortabelt til de travle vagter. Vi tilgodeser forskellige kropstyper og præferencer i forhold til design, og kollektionerne opdateres løbende. Vores sortiment dækker over kokkejakker og -bukser, forklæder og t-shirts samt alle former for tjener- og serveringstøj.

Læs om vores udvalg af kokketøj

Klude og viskestykker: Spar tid og undgå kemi

Slip for at bruge tid på vask efter lukketid, og hav ro i sindet over at hygiejnen er i top med os som samarbejdspartner. På den måde får du en grøn løsning, hvor du undgår brug af unødvendig kemi.

Læs mere om vores udvalg af klude og viskestykker

Sådan sikrer du rent tøj til alle

Det kræver et logistisk overblik ud over det sædvanlige, når et tocifret antal medarbejdere hver dag skal have rent tøj – i hver deres størrelse. Med Textilia Trace får I et system, der kan hjælpe jer.

Læs mere om Textilia Trace

Få digitalt overblik over pris og aftaler

Det kan være svært at holde overblikket over vaske- og lejeservice. Men med det intelligente system Mit Textilia får du det kølige overblik over bestillinger, priser og tilpasninger i din vaske- og lejeaftale.

Bare rolig, vi er med dig hele vejen

Når vi siger samarbejde, mener vi rent faktisk samarbejde. For som kunde hos os gør vi tekstil- og vaskeløsningen nem og fleksibel for dig. Du har en fast kontaktperson, men kan altid ringe til vores kundeservice, hvis der er brug for det. Hyppigheden af afhentning og levering af vores chauffører tilpasser vi til restaurants behov.

Er du nysgerrig på at vide mere?
Vores konsulenter er klar til at rådgive dig bedst muligt. Udfyld formularen, og vi tager kontakt til dig.