Leje & vask af
duge & servietter

Vi har et bredt sortiment af duge og servietter, der spænder fra det elegante og klassiske, til det rå og moderne.

Vores brede sortiment
matcher ethvert behov

80% af alle danskere mener, at restaurantens stemning (indretning, opdækning og belysning) i høj eller meget høj grad er med til at forme gæstens indtryk af restauranten.

Ønsker din forretning og understøtte 80% af danskernes behov, er vi parate til, at
være din foretrukne leverandør af dækketøj. Vi har gjort det nemt og enkelt for dig at vælge duge og servietter ved, at inddele sortimentet i tre forskellige kategorier. Det betyder, at du altid kan finde en stilart og en prisklasse, der passer til dig og dit behov.

Prestige by Textilia

En eksklusiv serie af dækketøj i italiensk design. Alle artikler er vævet i 100 % egyptisk bomuld. Fås i flere størrelser.​​​

Trend

En fleksibel serie af servietter der hele tiden indeholder nyheder og produkter, som afspejler spændende trends i tiden.

duge og servietter på et opdækket bord
Essentia

En klassisk serie af dækketøj i kraftig satin der lægger op til en traditionel borddækning. Udtrykket er stilfuldt og tidsløst. Fås i flere størrelser.

Hør mere om
mulighederne

Udfyld formularen, og bliv kontaktet indenfor
24 timer, eller ring direkte til os på:

56 56 06 36

    Når dækketøj er en del
    af gæsteoplevelsen

    Sikre at dine spisende gæster får en sammenhængende helhedsoplevelse. Vi har et bredt sortiment af duge og servietter, der spænder fra det elegante og klassiske, til det rå og moderne. Lad os i samarbejde finde den løsning, der understøtter netop jeres udtryk og koncept – hvad enten dækketøjet skal matche et nuværende look eller bidrage til et helt nyt.