Hygiejnecertificerede løsninger til fødevareindustrien

Beklædningsløsninger som sikrer fødevarekvalitet og sikkerhed i din produktion.

Dokumentation af processer

Høj sporbarhed

Opfylder standarder

Professionelle løsninger

fødevareindustri

Dine behov er vores udgangspunkt

Vi understøtter alle grene af fødevareindustrien, og uanset om du har en lille start-up-virksomhed eller en stor produktion med flerholdsskift, har vi en løsning til dig. Du får beklædning, hårnet, sko og anden relevant beklædning i en totalløsning, der også tager højde for en hygiejnisk udlevering og aflevering. Gennem vores elektroniske udleveringsstationer til arbejdstøj sikrer vi, at der altid er nok beklædning til alle medarbejdere, og derigennem kan vi samtidig sikre, at beholdningen altid bliver afstemt efter aktuelle behov.

Hvis dine behov ændrer sig, tilpasser vi løsningen 100% til dine behov.

Hygiejnebeklædning til fødevareindustrien

Hos Textilia har vi en helt særligt kollektion til jer, der arbejder med fødevarer og levnedsmidler. Kollektionen er specialudviklet til fødevareindustrien og tager højde for de høje hygiejnekrav, der er til produktionsmiljøer.

Kollektionen har bl.a. fokus på: 

  • Fødevaresikkerhed
  • Optimal funktionalitet
  • Gennemtænkt design
  • Komfort
  • Individuelle løsninger
Læs mere

Vaskbart fodtøj med fokus på sikkerhed og hygiejne

Fødevaresikkerheden skal være på plads fra top til tå. Med en vaskeordning på skridsikkert og vaskbart arbejdsfodtøj, får du garanti for bakteriologisk rent fodtøj, der sikkert kan anvendes efter vask.

Vi tilbyder forskellige varianter af fodtøj. Det betyder at du alt efter behov og præferencer, kan sikrer det bedste arbejdsfodtøj for dig og dine medarbejdere.

Læs mere

Textilia Trace - elektronisk udlevering af beklædning

Opnå komplet overblik og gennemsigtighed, så du kan optimere din beklædningsløsning ud fra dit reelle forbrug. Med Textilia Trace får du et chipbaseret udleveringssystem, der er let tilgængeligt for dine medarbejdere og giver dig mulighed for at følge alle tekstiler.

Læs mere

Professionel hygiejneservice

Gør det lettere at opretholde professionelle hygiejnestandarder på arbejdspladsen med en hygiejneløsning fra Textilia. Vi installerer og klarer løbende levering, så du altid har fyldte dispensere til rådighed. Det giver mere tid til at fokusere på forretningen.

Læs mere