Textilia Trace -
Elektronisk udlevering af beklædning

Komplet og integreret løsning bestående af beklædning, udleveringssystemer og digital styring.

Frigiver ressourcer

Øget sporbarhed

Optimeret hygiejne

Fuld dokumentation

Fleksibel plug-and-play-løsning

Terminalen er for dig, der søger en fleksibel og basal plug-and-play-løsning. Den består af en skærm og en scanner, som er nem at placere på ethvert tøjdepot eller omklædningsrum. Som medarbejder finder og udvælger du selv det tøj, du skal bruge og registrerer det via scanneren. Du kan til enhver tid se en status på din aktuelle tøjbeholdning direkte på skærmen. Terminalløsningen er prisvenlig og sikrer med den rette adfærd, at tøjudlevering sker effektivt.

Under forudsætning af korrekt registrering er du som administrator sikret en høj sporbarhed med Terminalen, som giver et godt overblik over den totale beholdning på den digitale platform Mit Textilia.

Læs mere

Fleksibel løsning til tøjudlevering

TEXI-skabene er for dig, der søger en simpel og fleksibel løsning til tøjudlevering. Skabene åbner kun med et dedikeret adgangskort, hvilket sikrer en høj sporbarhed af hvert enkelt stykke tøj. Skabet giver dig via det dedikerede adgangskort overblik over hvem der har taget hvad i skabet. Skabet måler selv tøjbeholdningen og giver dig høj sporbarhed.

Læs mere

Fuldautomatisk tøjautomat

TexMatic er til dig, der har behov for at udlevere tøj til mange inden for en snæver tidsramme. Det er en fuldautomatisk tøjautomat, der fungerer som et bøjlesystem på skinner med automatisk opfyldning i takt med, at medarbejderne henter tøj.

Med det samlede system sikrer du dig som administrator, at medarbejderne altid har mulighed for at afhente den helt rette mængde tøj, til rette tid. TexMatic efterlever de højeste standarder for hygiejne, og alle aktiviteter bliver registreret på medarbejdernes adgangskort. Dermed sørger TexMatic for 100% sporbarhed.

Læs mere

Digital adgang døgnet rundt

Din digitale adgang til nem, enkel og effektiv styring af din vaske- og lejeaftale.

My Textilia is your digital access to easy, simple and efficient management of your washing and rental agreement. With one log-in, you get – around the clock – access to a full overview of stocks and operating statistics.

You get access to a wide range of modules, which include allows you to make orders, adjustments and adjustments of employees and stocks according to changing needs, e.g. in connection with holidays.

Læs mere