Terminal -
scan-selv-løsning

Fleksibel plug-and-play-løsning til tøjudlevering og -returnering, som kan tilpasses ethvert tøjdepot eller omklædningsrum.

Hvorfor vælge Terminal?

Virksomhedens fordele:

  • Mindre svind end ved åbne hylder med fri betjening
  • Bedre sporbarhed gennem chip i tøjet
  • Optimering af beholdning ud fra reelle behov
  • Bedre kontrol

Medarbejderens fordele:

  • Let tilgængeligt og minimal ventetid
  • Mulighed for at se sin egen beholdning via skærmen
  • Hurtig afhentning og aflevering af tekstiler

Brugervenligheden er i højsædet

Med terminalløsningen er det let at oprette medarbejdere direkte fra skærmen. Det er let at afhente og aflevere tøj, da det blot kræver et scan af chippen i tøjet og det personlige ID-kort. Derefter er det muligt at se, hvor tekstilerne befinder sig, når de først er blevet scannet af medarbejderne. Den enkelte medarbejder har altid mulighed for at holde øje med sin egen beholdning, ligeså vel som administrator har mulighed for at se, hvor meget der er i den enkeltes beholdning.

Sådan virker det

Med Textilia Terminalen registrerer den enkelte medarbejder det tøj, der bliver taget i brug med sit personlig ID-kort. Ved hjælp af chip i tøjet får du adgang til at se registreringen af hvem der har hentet tøj, og hvor meget, der bliver taget af den enkelte person. Med disse data har du altid et oveblik over, hvor tøjet befinder sig. Brugeren kan ved afhentning af tøj også se sin beholdning af tøj på skærmen. Textilia Terminalen er den oplagte løsning, når pladsen er træng, eller hvis antallet af brugere er lille eller fordeler sig på flere mindre enheder. Som de andre TRACE-løsninger kan både administrator og bruger få et hurtigt overblik over tøjforbrug- og beholdning.

"Plug-and-play"

Det kræver minimal administration at have Textilia Terminalen kørende. Den er let at sætte til og let at slå fra – mere eller mindre som en almindelig PC. Terminalen er derfor let at placere, hvor behovet er; hvad enten det er i tøjdepotet, omklædningsrummet eller nær ud- eller indgangen.