Vi klæder industrien på
til hverdagens udfordringer

Specialiserede processer

Fuld dokumentation

Opfylder sikkerhedskrav

Reflekstjek af tekstiler

Lever du op til miljø- og lovkrav i branchen?

Uanset om din virksomhed opererer inden for autobranchen, vej og transport eller noget tredje, hjælper Textilia Industri jer med den rette arbejdsbeklædning, der overholder alle gældende lovkrav.

Derudover er vores løsning et valg, hvor alle processer løbende optimeres med omtanke for miljøet – både når det gælder vask, håndtering og bortskaffelse, hvor vi tryller udtjente tekstiler om til nye anvendelser.

industri arbejdstøj vaskeri

Ender jeres aflagte arbejdstøj på forbrændingsanlægget, eller giver I det nyt liv?

I Textilia har vi et ønske og et ansvar for, at sikrer at vores tekstiler lever så længe som muligt. Samtidig ønsker mange industrivirksomheder at finde mere skånsomme løsninger på håndtering af arbejdstøj og ansvarlig afskaffelse af udtjente tekstiler. Måske overvejer du, hvilke muligheder I har?

Industriens specialister på udlejning og vask af sikkert arbejdstøj

Textilia er industriens specialiserede rådgiver og samarbejdspartner på udlejning og vaskeordning af alle typer arbejdstøj og øvrige tekstiler som f.eks. industriklude og måtter.

Udlejning af arbejdstøj kombineret med en professionel vaskeordning er din garanti for:

  • At dine medarbejdere får det helt rigtige arbejdstøj til opgaven.
  • At arbejdstøjet er vasket og håndteret efter alle gældende sikkerhedskrav.

Har du styr på sikkerhedskravene til dine medarbejderes arbejdstøj?

Siden 2017 har det været et lovkrav fra EU, at arbejdsgivere skal sikre deres medarbejdere ved hjælp af korrekt beskyttelsestøj, der efterlever de til hver en tid gældende standarder, hvor der stilles krav til beskyttelsesgrad, kvalitet og håndtering.

For her kan arbejdsbeklædningen være med til at beskytte medarbejderne, og det kan gøre forskellen på, om medarbejderen kan pådrage sig skader eller er optimalt beskyttet.

Arbejdstøj – profilering, komfort & sikkerhed

Valget af arbejdstøj er centralt for din virksomhed. Det rette arbejdstøj giver dine medarbejdere sikkerhed og høj komfort samtidig med, at det bidrager til at profilere din virksomhed bl.a. via tryk eller logo.
Hos Textilia er vi eksperter i løsninger til arbejdstøj, og vi hjælper dig med at finde den rette løsning til dig.

Vi tilbyder bl.a.:

• Rådgivning og sparring om valg af arbejdstøj
• Udlejning af arbejdstøj
• Vask og efterbehandling med omtanke for miljøet
• Løbende vedligeholdelse
• Direkte levering af beklædning, klude, måtter m.m.
• Reflekstjek

Læs mere

Bruger I stadig engangspapir til oliespild på værkstedet? Så er der et mere sikkert alternativ, der også tager hensyn til miljøet

Det skal gå hurtigt, når olien løber på værkstedsgulvet, og det har i mange år været nemt at gribe ud efter rullen med engangspapir. Dog er mange af industriens virksomheder begyndt at efterspørge mere sikre alternativer til de store mængder engangspapir, som smides ud efter brug.
Og her sakker Danmark faktisk en anelse bagud sammenlignet med andre europæiske lande. For der findes et mere sikkert alternativ til engangspapiret som også tilgodeser vores miljø.

Oliemåtter & Olieklude til industrien

Oplev Textilia Miljøservice’ genanvendelig olieklude og oliemåtter til aftørring og absorbering af olier og miljøfarlige væsker.

Vi sikre dig en nem, fleksibel og bæredygtig løsning med fast levering og afhentning.

Læs mere
Grafisk klud rød

Grafiske klude & Grafiske måtter

Genanvendelige klude og måtter til den grafiske branche.

Med Textilia Miljøservice får du genanvendelige grafiske- klude og måtter til aftørring og absorbering af trykfarve.

Vi sikrer dig en nem og fleksibel løsning med fast levering og afhentning – der samtidig tager hensyn til vores miljø.

Vores måtter og klude er til flergangsbrug og er derfor konstant i cirkulation. Du er sikker på altid at have rene klude til rådighed, og vi sørger for, at kludene bliver vasket korrekt.

Læs mere