A​​​rbejdstøj med
trykt logo eller
broderi

Vi klæder dine medarbejdere på i arbejdstøj, der kan bidrage positivt til både sikkerhed og synlighed.

industri arbejdstøj blå

Vi har arbejdstøjet til dine medarbejdere

Dit valg af arbejdstøj er et valg med mange facetter. Dels handler det om kvalitet og komfort. Dels om sikkerhed og profilering via tryk/logo. Tøjet skal ikke bare passe den enkelte medarbejder perfekt, det skal også fremstå rent og velholdt dag efter dag. Hertil kommer, at det skal kunne afkodes og genkendes hurtigt, så medarbejderne kan profilere virksomheden, mens de arbejder.

Vælg det rigtige tøj til opgaven

Med en vaske-/lejeløsning på arbejdstøj til industrien kan vi bl.a. tilbyde:

  • Rådgivning og sparring om valg af arbejdstøj
  • Udlejning af arbejdstøj
  • Svanemærket vask og efterbehandling
  • Løbende vedligeholdelse
  • Direkte levering af beklædning, klude, måtter m.m.

Vask og leje af arbejdstøj

Frigør ressourcer, og styrk likviditeten

Du får en omkostningsoptimeret løsning. Der er nemlig ofte en stor – og skjult – udgift ved administration af arbejdstøj. Hvis du overlader vask, vedligehold og styring af behov og forbrug til os, kan du frigøre ressourcer i virksomheden. Hertil kommer, at der ikke skal bindes kapital. Du betaler kun en fast, kendt pris pr. uge.

Pas godt på miljøet

Arbejdstøjet bliver vasket og rengjort på vores svanemærkede industrivaskeri. Det er godt for miljøet, fordi det mindsker CO2-belastningen og reducerer forbruget af kemikalier – sammenlignet med vask i en almindelig husstand. Det sparer også dine medarbejdere for at skulle vaske meget beskidte beklædningsdele sammen med resten af familiens tøj.

Bevar overblikket

Hvert stykke tøj har en unik RFiD-chip eller stregkode, der sikrer, at alle relevante oplysninger om tøjet bliver registreret. På den måde kan vi optimere logistikken og minimere risikoen for fejl. Du behøver derfor aldrig at beskæftige dig med, hvor tøjet er henne, for vi har styr på det i vores scanningssystem.