Fleksibel og
elektronisk skabsløsning

Texi-skabene er en fleksibel og elektronisk skabsløsning, som giver medarbejderen hurtig adgang til tøjet og sikrer et hurtigt overblik over forbruget og beholdningen.

texi skab

Hvorfor vælge TEXI?

Virksomhedens fordele:

  • Mindre svind på tøj via sporbarhed.
  • Digitalt overblik og kontrol over tøjbeholdningen.
  • Optimal tøjbeholdning.
  • Dokumentation for tøjskift.
  • Høj hygiejne.
  • Minimal administration.

Medarbejdernes fordele:

  • 24 timers adgang til at hente tøj.
  • Brugervenlig betjening.
  • Eksisterende ID-kort kan benyttes.
  • Altid ret til nyt tøj, hvis beskidt tøj er afleveret korrekt.

Hurtigt overblik over, hvor tøjet befinder sig

Med Texi-skabene bliver tøjet udleveret på rekordtid. Alle medarbejdere bliver oprettet med deres ID-kort, som giver adgang til skabet, og det tøj, vedkommende har ret til. Skabet fungerer ved hjælp af en chip i hvert stykke tøj, og en unik chipteknologi, der er indbygget i skabene. TEXI-skabet garanterer en høj sporbarhed. På sigt er det muligt at optimere og justere beholdningen ud fra det reelle forbrug.

Den fleksible TEXI-skabsløsning kræver minimal administration og den er nem at placere på selv trænge steder på grund af den modulære sammensætning.

Sådan virker det

Hver medarbejder modtager et personligt adgangskort, som bruges til at låse sig ind i skabene. Man sætter chipkortet på chiplæseren under skærmen, hvorefter skabet automatisk låses op. Herfra er det op til den enkelte hvilket tøj der tages ud. Når den rette mængde tøj er taget ud, lukkes skabslågen og skabet låses automatisk igen. Skabet sørger for at opdatere beholdningen, som vises på skærmen og sender ligeledes den opdaterede beholdning til Mit Textilia, hvor hver enkelte medarbejders tøjbeholdning kan ses.

Bedre udnyttelse af hvert enkelt stykke tøj

I Region Nordjylland skal de elektroniske TEXI-skabe sikre en effektiv udlevering af uniformer, økonomisk overblik, høj sporbarhed og hygiejneniveau.

Valget af TEXI-skabe udspringer af en klar forventning om at kunne øge cirkulationshastigheden af uniformerne, da den høje grad af styring minimerer svind og spild. Det taler direkte ind i den grønne omstilling, som Region Nordjylland har et helt særligt fokus på.

’’Automatisering og teknologi er en stor del af hverdagen og nu også i måden, uniformer bliver udleveret.

Valget faldt på Textilias TEXI-skabe, da det er et let og brugervenligt system. Brugere åbner blot skabene ved at sættes deres medarbejderkort på og de får selv indblik i, hvordan deres eget forbrug og egen beholdning ser ud.’’

Morten K. Andersen – Chefkonsulent

Når Region Nordjylland bevæger sig væk fra den gamle depotløsning, hvor tøjet lå frit fremme, opstår der både økonomiske og hygiejniske fordele. Medarbejderne bruger deres Id-kort til at åbne TEXI-skabene, og på den lille skærm kan de følge med i deres tøjforbrug og aktuelle beholdning. Indsigten i eget forbrug skal være med til at sikre en stabil forsyning og cirkulation af hospitalets samlede beholdning af tøj. Det er samtidig nemmere at opretholde et højt hygiejneniveau, når tøjet bliver opbevaret i aflåste skabe med sporbar adgang.