Mit Textilia - Digital adgang hele døgnet rundt

Din digitale adgang til nem, enkel og effektiv styring af din vaske- og lejeaftale.

Med Mit Textilia får du:

Fleksibel bestilling

Du bestiller når det passer dig.

Minimalt tidsforbrug

Få klik og overskuelig opbygning.

Enkelt overblik

Brugervenlig navigation.

Nem oplæring

Digital adgang til kurser.

Log ind på Mit Textilia ved at klikke på knappen

Intelligent ressourcestyring

Mit Textilia er din digitale adgang til nem, enkel og effektiv styring af din vaske- og lejeaftale. Med ét log-in får du – døgnet rundt – adgang til fuldt overblik over beholdninger og driftsstatistikker.

Du får adgang til en lang række moduler, der bl.a. giver dig mulighed for at foretage bestillinger, tilpasninger og justering af medarbejdere og beholdninger efter skiftende behov, f.eks. i forbindelse med ferie.

Skræddersyet til dine behov

Mit Textilia er til for dig, og du kan skræddersy brugerfladen, så den passer præcis til dit daglige behov. Når kun de relevante moduler er tilgængelige, kan du lette de administrative opgaver i din hverdag og få mere tid til kerneopgaven.

Portalen er åben 24 timer i døgnet – alle ugens dage. Det giver dig mulighed at holde fokus på det, der skaber værdi i din hverdag, mens du kan håndtere bestillinger, justeringer m.v., når det passer ind i din arbejdsrutine.

Du bliver oplært i korrekt brug

For at sikre, at du får en så let og enkel opstart med Mit Textilia som muligt, har vi udarbejdet et fyldestgørende e-læringskursus. Kurset giver dig en introduktion til de mange muligheder og tager dig efterfølgende gennem en interaktiv step-by-step guide, hvor du får hands-on erfaringer med de forskellige moduler.

Kurset er online og dermed tilgængeligt 24/7. Du kan derfor tilgå kurset, når behovet opstår.