DFD fortsætter som superpartner i Nykøbing FC

Siden 2020 har DFD sponsoreret og bakket op om boldglade mennesker i fodboldklubben Nykøbing FC – og i år er ingen undtagelse!

Vi er nemlig glade for at kunne annoncere, at vi også fremadrettet vil sponsorere klubben og dermed bevarer den lokale tilknytning, som går helt tilbage til starten af 1980’erne, hvor vi overtog vaskeriet i Maribo.

DFD vil derfor fortsat være synlige i både bredde- og elitefodbolden, da vi sponsorerer spillertøj til U14 og U16-pigeholdene samt opvarmningstrøjer til klubbens NordicBet Liga-hold.

I DFD ønsker vi at bidrage positivt og gøre en forskel for de lokalområder, vi befinder os i. Om det forsatte samarbejde siger marketingchef Peter Bjerg Jørgensen:

”Vi er utrolig glade for samarbejdet, og det betyder meget for os, at vi fortsat kan være med til at støtte op om klubben og den store udvikling, som særligt pigefodbolden gennemgår lige nu.” 

Vi glæder os til at følge de mange talentfulde mennesker i klubben og give dem de bedste forudsætninger for mange gode timer på banen.

Få TEXTILIA-NYT direkte
i din indbakke

Textilia mappe