Arbejdstøj til
hotelbranchen

Vi har fokus på design, pasform og funktionalitet.
Det sikrer dine medarbejdere en behagelig oplevelse.

Vi tager højde for,
at dine medarbejdere er forskellige

Uanset hvilken rolle man varetager på et hotel, er det vigtigt at være præsentabel og velklædt. Og det er lige så vigtigt, at medarbejderen selv føler sig godt tilpas i arbejdstøjet. Derfor er design, pasform og funktionalitet tre meget væsentlige parametre, når du skal vælge arbejdstøj til dine medarbejdere. Hos Textilia kan du leje alle former for brancherelevant arbejdstøj til mænd og kvinder. Med vores vaske- og lejeløsning til arbejdstøj er du sikker på, at der altid er et rent sæt i den rigtige størrelse til rådighed, og du slipper for besværet med at vaske og vedligeholde. Det tager vi os nemlig af. Samtidig udskifter vi løbende de beklædningsdele, der er for slidt til fortsat brug.

Fokus på design, pasform og funktionalitet

Vores sortiment af arbejdstøj til faggrupper i hotelbranchen er bredt og omfatter

  • Reception
  • Rengøring
  • House-keeping
  • Teknik/håndværk
  • Servering
  • Køkken
  • Massage/spa

Vi er meget opmærksomme på, at vores kollektioner skal være tidssvarende og tilgodese forskellige kropstyper og præferencer. Pasform har meget at sige i forhold til arbejdsglæde og tilfredshed. Det samme har kvaliteten af materialer. Arbejdsstøjet skal både være komfortabelt og funktionelt i forhold til de opgaver, der skal løses i løbet af en travl arbejdsdag.

Fordele med vores vaske- og lejeløsning til arbejdstøj

Du har altid rent og pænt tøj – klar til brug.

Du har ingen udgifter til anskaffelse, og administrationen er minimal.

Du kan få rådgivning om modeller og muligheder.

Hovedparten af alle tekstiler er mærket med Øko-Tex eller EU-blomsten.

Vi bruger udelukkende milde og skånsomme vaskemidler.

Vi leverer arbejdstøjet præcis, som du ønsker det: - pakket til hver enkelt medarbejder og lagt i skabe eller på hylder.