Reflekstjek
af arbejdstøj

Vi tjekker løbende reflekserne på dit arbejdstøj, så ved du, at dit sikkerhedstøj altid er sikkert og lever op til branchens sikkerhedskrav.

Har du styr på reflekserne?

Der er meget fokus på sikkerhedsbeklædning i Danmark. Herudover er der også stort fokus på, om arbejdstøjet lever op til de krævede normer og standarder for sikkerhed. Hvis der er mange medarbejdere i virksomheden, kan det være svært at følge med og tjekke hver enkelt beklædningsdel med jævne mellemrum. Men det er nødvendigt for at sikre, at sikkerhedstøjet rent faktisk er sikkert. Derfor har vi skabt en tilkøbsordning til vores vaskeløsning. Vi kalder den ”Reflekstjek”.

Sikkerheden begynder allerede i vaskeriet

Det kan hurtigt blive en stor post på budgettet, hvis sikkerhedstøjet hele tiden skal udskiftes. Korrekt vask og vedligeholdelse er afgørende for at sikre tøjets særlige kvaliteter. Én forkert vask kan fjerne både retroreflektive og fluorescerende egenskaber – og dermed sikkerheden for medarbejderen. Derfor bruger vi specielle vaskeprogrammer, der bevarer sikkerhedstøjets egenskaber bedst muligt.

Bliv kontaktet

Læs mere om vores specialiserede løsninger for sikkerhedstøj