​​​​Arbejdstøj til sundhedssektoren

Vi afhenter, vasker, leverer og står for alt, der har at gøre med forbrug og beholdning – så I kan bruge tiden på jeres kerneopgaver.

arbejdstøj sundhedssektoren

Få en vaske- og lejeløsning som frigør ressourcer

Det rigtige arbejdstøj er vigtigt i sundheds- og plejesektoren.

Dels skal det være bakteriologisk rent, og dels skal det være funktionelt og præsentabelt. Hos Textilia har vi et bredt sortiment af sikkert og hygiejnisk arbejdstøj, som imødekommer jeres individuelle krav og ønsker. Med vores vaske- og lejeløsning slipper I for at beskæftige jer med indkøb, vask og udskiftning af arbejdstøj. Samtidig kan I være sikre på, at der altid er et rent sæt i den rigtige størrelse til rådighed. Vi afhenter, vasker, leverer og står for alt, der har at gøre med forbrug og beholdning – så I kan bruge tiden på jeres kerneopgaver.

Veldesignede klæder skaber arbejdsglæde

Vi er meget opmærksomme på, at vores kollektioner skal være tidssvarende og tilgodese forskellige kropstyper og præferencer. Pasform er et betydningsfuldt parameter i forhold til arbejdsglæde og tilfredshed. Det samme er kvaliteten af materialer. Arbejdstøjet skal både være komfortabelt og funktionelt i forhold til de arbejdsopgaver, der skal løses i løbet af en travl arbejdsdag.

Fordele med vore​s vaske- og lejeløsning til arbejdstøj i sundheds- og plejesektoren

I har altid bakteriologisk rent tøj – klar til brug.

I kan få rådgivning om modeller og muligheder.

Vi overholder sundhedssektorens krav til hygiejne, herunder hygiejnestandarden DS2451-8.

Vores vaskeløsning er skånsom for miljøet, fordi både vand- og kemikalieforbrug er reduceret.

Hovedparten af alle tekstiler er mærket med Øko-Tex eller EU-blomsten.