Textilia som din
samarbejdspartner

Som markedets foretrukne leverandør af tekstil- og logistikløsninger er Textilia i dag den sparringspartner, der bidrager med unikke og værdiskabende løsninger til hele jeres forretning.

Vælg Textlia som din samarbejdspartner

Som markedsledende servicevirksomhed inden for tekstiltotalløsninger, støtter vi jer med specialiseret rådgivning, innovative løsninger og pålidelig service. I kan samle en lang række serviceydelser ét sted og får en professionel samarbejdspartner med stor specialviden om de behov, den sikkerhed og de krav, de forskellige brancher stiller. Vi skræddersyr en løsning nøjagtig til jeres behov, hvor I får det præcist, som I ønsker.

Bekymringsfri løsning

Vi håndterer alle aspekter af aftalen. Vi køber tøjet og håndterer administration af lager, lovgivning, afskrivninger mv. Vi tager os af din løsning i det daglige og kontakter dig, hvis der er behov for ændringer. Det giver dig frihed til at løse andre og vigtigere opgaver.

En lejeløsning af arbejdstøj, sengetøj og linned, duge og servietter eller hygiejneservice kræver ingen kapital til nyanskaffelser, men vil være en løbende driftsomkostning for din virksomhed.

Bliv kontaktet