Få overblik og minimér spild med Mit Textilia

Mangler du sommetider overblik over din tøj- og tekstilbeholdning, eller forsvinder dine fysiske bestillingsark hen i det ukendte? Så er der hjælp at hente med bestillingssystemet Mit Textilia.

Mit Textilia er din digitale adgang til nem, enkel og effektiv styring af din vaske- og lejeaftale. Med ét log-in får du – døgnet rundt – adgang til fuldt overblik over dine beholdninger og driftsstatistikker. Og det kan have positive konsekvenser for ikke bare din pengepung, men også miljøet.

Hvordan? Det kan du læse mere om i artiklen her, hvor vi gør dig lidt klogere på Mit Textilia.

Dokumentation og historik

Det kan være svært at bevare overblikket over de mange tekstiler, der bliver anvendt i hverdagen. For uanset om du arbejder på et plejecenter, i hjemmeplejen eller et helt tredje sted, kan du sikkert nikke genkendende til, at det er store mængder, der er tale om.

Med Mit Textilia kan du heldigvis altid spore dine tekstiler, og det har mange fordele.

Via platformen har du nemlig fuldt overblik over dine tekstilers cirkulation, hvilket betyder, at du ikke alene kan holde øje med og forebygge svind, men også deres levetid.

Ved hjælp af Mit Textilia sikrer du og dine kollegaer jer dermed, at alle tekstiler bliver udnyttet maksimalt til glæde og gavn for både jeres økonomi og grønne aftryk.

 

Læs mere om, hvordan du kan forlænge levetiden på dine tekstiler her.

Simpel oplæring sikrer, at I kommer godt i gang

Nye systemer kan være en stor mundfuld, og hos langt de fleste virksomheder er det en både tids- og ressourcekrævende disciplin at skulle tage en ny platform i brug.

Derfor har vi udviklet et e-learningskursus, der skal sikre, at du og dine kolleger kommer godt i gang.

Med kurset får I en grundig introduktion til platformens mange muligheder, og gennem en step-by-step guide vil I efterfølgende få hands-on erfaring med Mit Textilias forskellige moduler.

Kurset foregår online og er dermed tilgængeligt i alle døgnets timer. Det betyder, at der altid er hjælp at hente, uanset hvornår på dagen der skulle være brug for det.

Skræddersyet til jeres behov

Mit Textilia er sat i verden for jer, og dig og dine kollegaer kan derfor skræddersy brugerfladen, så den passer lige præcis til jeres behov.

Det betyder, at I kun vil have relevante moduler til rådighed, og på den måde undgår I unødig forvirring. Det giver jer mulighed for at holde fokus på det, der skaber værdi i jeres hverdag, og bestillinger, justeringer m.v., kan håndteres, når det passer ind i jeres arbejdsrutine.

Læs mere om Mit Textilia.

Skal vi hjælpe jer med at bevare overblikket?

Har I lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, er du altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen længere nede på siden for at blive kontaktet til en uforpligtende snak om mulighederne.

Få TEXTILIA-NYT direkte
i din indbakke

Textilia mappe