Velkommen til dit univers af vaske- & lejeløsninger

Gennem en kundecentreret tilgang, sikrer vi dig skræddersyede og skalerbare serviceløsninger.

Vi genanvendte 412 tons tekstiler i 2023

At tænke nyt og inddrage bæredygtighed i alle aspekter er en del af vores DNA. Og som leverandør af tekstilløsninger til en bred vifte af brancher er vi klar over, at vi har et ansvar; nemlig at sikre maksimal udnyttelse af vores tekstiler og mindske behovet for at producere og indkøbe nyt.

Læs mere

Textilia Rønne er første virksomhed med Svanemærket på Bornholm

Nu kan bornholmske hoteller, restauranter og hospitaler se efter Svanemærket, når de skal have vasket arbejdstøj, duge eller sengetøj. Textilia Rønne har nemlig som det 15. Textilia-vaskeri netop opnået Svanemærket. Vaskeriet er den eneste virksomhed på Bornholm certificeret med det officielle nordiske miljømærke.

Læs mere

ET PORTRÆT AF STEFFEN VILLADSEN

På Mols kan man finde firkløvere

Læs mere

Find branchespecifikke løsninger til dit behov

For os er vasketøj mere end rent og beskidt tøj. Det er også logistik, sikkerhed, dokumentation, sporbarhed og ressourceoptimering. Der er nemlig en verden til forskel på, om der er tale om arbejdstøj til specialiserede områder med høje krav til sikkerhed eller en måtteløsning. Netop derfor har alle vores vaskerier et specifikt branchefokus, som også er din garanti for overholdelse af alle branchestandarder.

Aalborg Universitetshospital gør op med engangsforbruget: Dropper engangstermojakker af plastik

I de seneste år har Aalborg Universitetshospital arbejdet på at nedbringe forbruget af engangsartikler. Nu er turen kommet til de godt 88.000 engangstermojakker af plastik, som hospitalet årligt bruger.

Læs mere

Skulder ved skulder med Bocuse d’Or-teamet

Når Sebastian Holberg Svendsgaard går i køkkenet ved Bocuse d’Or Europe den 19. og 20. marts, bliver det ikke en soloindsats - tværtimod. Ifølge ham er samarbejdet med resten af teamet omkring ham nemlig den vigtigste ingrediens til en dansk sejr og kvalifikation til finalen i Lyon i 2025.

Læs mere

Sinatur Hotel og Konference samarbejder med Textilia om at nedbringe hotelkædens klimaaftryk

Sinatur Hotel og Konference har indgået et Sustainable Partnership med Textilia, der skal hjælpe den landsdækkende hotelkæde med at realisere sin målsætning om at være CO2-neutral i 2030.

Læs mere

Gasoline Grill kokkerer i beklædning fremstillet kasserede tekstiler

Når personalet i den anerkendte burgerbar, Gasoline Grill, i dag vender bøffer og langer burgere ud over disken, er det iført skjorter og forklæder fremstillet af kasserede tekstiler. Kæden har nemlig vinket farvel til den konventionelle arbejdsbeklædning og i stedet budt upcyclede alternativer fra Textilia upcy velkommen.

Cirkulær løsning reducerer CO2-aftryk og mængden af plastik på fødeafdeling

På Aalborg Universitetshospitals fødeafdeling er det slut med at bruge plastikunderlag, når nye liv kommer til verden. Sidste år valgte afdelingen som et led i en større bæredygtighedsindsats i Region Nordjylland at implementere genanvendelige tekstilunderlag, og det har vist sig at være en god beslutning.

ET PORTRÆT AF MATT ORLANDO - AMASS

En revolution i den danske food industry

Læs mere

Læs vores CSR-rapport for 2022

I rapporten præsenterer vi vores samfundsansvarlige resultater for 2022 under navnet - Ansvarlighed hele vejen rundt.

Læs mere

Vi puster nyt liv i kasserede tekstiler

Vores ambition er at genanvende 100% af vores kunders kasserede tekstiler inden 2025 og vi inviterer dig med på rejsen til upcycling og cirkulære løsninger.

Læs mere

Bliv klogere på vores tilgang til CSR

Sammen med vores kunder tager vi et samfundsansvar og bidrager til en bæredygtig udvikling. Vi har tilsluttet os FN’s Global Compact, og også FN’s Verdensmål er vigtige pejlemærker i det daglige arbejde.

Læs mere

Få TEXTILIA-NYT direkte
i din indbakke

Verdensmål på vaskeri

Vil du være en del af holdet?

Vi er altid på udkig efter nye talenter, som hjælpe med at sætte skub i vores grønne ambitioner. Lyder det noget som noget for dig? Så klik dig videre og læs mere om, hvad det vil sige at arbejde i Textilia.

Læs mere

Hvem er Textilia?

Vi servicerer vores samarbejdspartnere med professionelle og specialiserede tekstil- og vaskeservice til alle brancher og har gjort det siden 1958. Vi bestræber os på at give vores kunder de bedste løsninger på markedet, gennem grundig dialog, nem onboarding, sikker service og løbende justeringer efter behov.

Læs mere

Rengøring

Rigtigt rent med Viima

Viima rengøringssystem er baseret på en unik fiberteknologi, som sætter en ny standard for miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og hygiejne samt totaløkonomi i rengøringen.
Synes du også det lyder interessant?

Læs mere