Leje og vask
af sengetøj

Få skræddersyede og unikke løsninger tilpasset til jeres behov. Vi håndterer fra indkøb af tekstiler til vask, reparation og udskiftning.

Altid rent linned ved hånden

Med vores vaske-/lejeløsning til hoteller og konferencecentre slipper du for besværet med indkøb, vask, reparation og udskiftning af sengetøj, for alt det tager vi os nemlig af. Vi tilpasser leverancer og beholdning efter jeres behov, og vi leverer sengetøj og linned – pakket på linnedvogne – direkte i depotet eller på de rigtige etager. Vi kan også rådgive dig om valg af udtryk og koncept – både hvis sengetøjet skal matche et nuværende look, og hvis der skal ske noget helt nyt på værelserne.

Balance - bæredygtig produceret sengelinned

En stadig større andel af verdens forbrugere foretager i stigende grad bæredygtige valg, når de rejser ud.

Med Textilia bæredygtige serie af sengelinned kan du understøtte dine gæsters ønsker og samtidig give dem en god nats søvn i hvidt og enkelt sengelinned i et tidløst design.

BALANCE er vores serie af sengelinned produceret af 100% økologisk og certificeret bomuld. Sengelinnedet opfylder de internationale standarder GOTS og BCI. Endvidere bærer tekstilerne Fair Trade-mærket, som sikrer udviklingslandenes små lokalsamfund en rimelig handelspris, bedre arbejdsforhold og en bæredygtig produktion.

Ud over linned af økologisk bomuld i høj kvalitet består BALANCE-serien også af frotté, en Danish Sleep dyne- og pudelinje samt pudemenu med økologisk betræk, der passer til størrelserne 80×55 cm, 60×63 cm og 70×50 cm.

Fordele med vores vaske-/lejeløsning til sengetøj

Garanti for sengetøj af høj kvalitet

Bredt sortiment af stilarter

Mulighed for rådgivning om valg af udtryk

Løbende levering i hygiejniske plastpakninger

Du kan altid finde et match i vores sortiment

Vores udvalg af sengetøj til udlejning er inddelt i fire linjer. Det betyder, at du altid kan finde en stilart og en prisklasse, der passer til dig og den kundeoplevelse, du ønsker at levere.

excellence sengetøj
Excellence

En eksklusiv serie af sengetøj i unik kvalitet. Bomuldsindholdet er 60 % højere end vanligt, og trådtætheden er rekordhøj. Sengelinnedet er silkeblødt og skabt til at sikre ultimativt velbehag og komfort.

superior sengetøj
Superior

En elegant serie af sengetøj i kraftig kvalitet. Sengelinnedet er elegant og føles eksklusivt på grund at dets høje, kraftige kvalitet. Det perfekte match til dig, der vil give dine gæster en ekstraordinær oplevelse.

balance sengetøj
Balance

Eksklusivt økologisk linned med ansvarlig profil. Produceret i 100% økologisk og certificeret bomuld, der opfylder de internationale standarder GOTS.

essentia sengetøj
Essentia

En klassisk serie af sengetøj i god kvalitet. Sengelinnedet er tidsløst og passer til de fleste interiører. Serien er vendbar, hvilket gør sengeredningen nemmere.