Hurtig og sikker på fødderne

Få hjælp til at vælge de rette sikkerhedssko - og spar tid og ressourcer

Prøv sko & få rådgivning

Online bestilling & hurtig levering

Effektiv ombytningsservice

Bedst til prisen

Textilia sikkerhedssko

Jeres fødder fortjener det bedste

Jeres fødder skal bære jer rundt hele livet, og de fortjener den bedste sikkerhed – og med vores skoordning gør vi det nemt for jer. Det behøver nemlig hverken være på bekostning af jeres tid eller pengepung at finde de rigtige sikkerhedssko.

Sikkerhedssko, der kommer til dig

Med en løsning fra Textilia får I mulighed for at prøve skoene på arbejdspladsen. Her vil et rutineret serviceteam komme forbi med vores udvalg af sko samt rådgive jer om, hvilke sko I bør gå med. Det sparer jer både tid og ressourcer – og sikrer, at I får de helt rette sikkerhedssko.

Textilia sikkerhedssko

Online bestilling og hurtig levering

Al bestilling foregår online, og på hverdage leverer vi jeres ordre inden for 24 timer. Det frigiver tid og ressourcer til det, der virkelig gælder i jeres hverdag.

Læs mere

Beskyt dine medarbejdere

... med godkendt fodtøj.
Alle vores sko er CE-mærket, hvilket er jeres garanti for, at skoen overholder EU-lovgivningens krav.

Effektiv ombytningsservice

Fortryder I jeres valg, er der ikke grund til bekymring. Alt I skal gøre er at orientere vores serviceteam om, at I ønsker at ombytte jeres sko og derefter bestille et nyt par online. Herefter udfylder I vores returseddel og lægger de ubrugte sko tilbage i den originale emballage, der efterfølgende bliver afhentet af en af vores servicechauffører. Så snart skoene er modtaget, bliver de krediteret

En samlet leverandør til sikkerhedssko og beklædning

Uanset om I arbejder i autobranchen, inden for bygge og anlæg eller et helt tredje sted, har vi sko og arbejdsbeklædning, der tilgodeser jeres omgivelser. Så hvorfor ikke gøre det nemt for jer selv ved at samle sko og beklædning hos en leverandør?

Vil I høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer? Så udfyld formularen i bunden af siden og bliv kontaktet hurtigst muligt.