Vaskbare flergangsmundbind med dokumenteret effekt

Kvalitetsgaranti

+60 års erfaring

Bredt sortiment

Fleksible løsninger

Kontakt DFD

Abonnement med flergangsmundbind på vaske-/lejeløsning

Mangler du en god løsning med mundbind til medarbejdere eller gæster? Med Textilias genanvendelige stofmundbind har du altid rene og komfortable mundbind til rådighed.

Mundbind fra Textilia er syet af aflagte renrumsdragter fra medicinalproduktion. Metervaren er lavet til at hindre partikelgennemtrængning i hygiejnekritiske miljøer.
Du får derfor et komfortabelt stofmundbind med dokumenteret effekt, der kan vaskes igen og igen.

Kontakt mig

Ring til os på +45 56 56 06 36 eller udfyld kontaktformularen og hør mere om mundbind på abonnement.

  Sådan fungerer en vaske-/lejeløsning

  • Mundbindene leveres i aftalt mængde en gang om ugen lige til døren. Det er altid dine mundbind, der returneres, og de kommer i samme dokumenterede kvalitet hver gang.
  • Efter brug lægges de brugte mundbind til vask i et medfølgende vaskenet.
  • Herefter kommer vores chauffør med rene mundbind og tager de brugte med til vask. Det hele kører automatisk, uden du behøver gøre noget.
  • Dine mundbind vaskes på professionelle vaskerier med certificerede vaskeprocesser.
  Bliv kontaktet

  Dokumentation og certificering

  Metervaren til mundbindene er testet af Teknologisk Institut og Eurofins. Test af mundbind har formålet at undersøge, hvor godt mundbindet filtrerer partikler. Resultatet viste en BFE-værdi (bakteriel filtrationseffektivitet) på 96,28% ved 0 vaske og 90,28% efter 80 vaske.

  Sundhedsstyrelsen noterer (vejledning om mundbind, 21.08.20), at gode stofmundbind i de fleste offentlige rum er tilstrækkelig beskyttelse, og at de bedste stofmundbind man har set har haft en BFE-værdi helt op til 90%. Textilias stofmundbind lever op til dette.

  Se mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger til mundbind på side 7-9 i deres vejledning, der kan downloades nedenfor.

  Obs. mundbindene er ikke godkendt til medicinsk brug.

  Hvorfor flergangsmundbind?

  Leveringssikkerhed
  Mundbindene leveres fast en gang om ugen i samme dokumenterede kvalitet lige til døren. Du slipper for at spekulere på, om du kan skaffe mundbind nok, hvornår de kommer, om de har rette kvalitet, og hvor længe lageret rækker.

  Kvalitet
  Metervaren er særligt egnet til mundbind, og de vaskes på hygiejne- og kvalitetscertificerede vaskerier (DS 2451-8 & DS 2450). Du garanteres korrekt håndtering, vask og desinfektion i en certificeret og dokumenteret proces.

  Miljø
  DFDs mundbind er konkret genanvendelse af aflagte tekstiler vasket på svanemærkede vaskerier. Har du et ønske om intelligent genanvendelse samt at begrænse affaldsmængden fra engangsmundbind, så er dette en rigtig god løsning.

  Komfort
  Stofmundbindene er bløde, behagelige og fordeler effektivt fugt fra udåndingen. Det betyder, at du kan have dem på uden at føle samme klaustrofobi som ved engangsmundbind.