Dokumenterede tekstil-løsninger til Cleanroom.

Fremtidssikrede og fuldt dokumenterede totalløsninger inden for tekstil og beklædning til både kontrollerede og klassificerede cleanroom-produktioner.

ARBEJDSTØJ

Beklædningsløsninger til renrumsproduktioner

En beklædningsløsning til renrumsproduktioner fra DFD gør det let for dig, at bringe dit produkt sikkert på markedet. Vi leverer certificerede og fuldt do kumenterede løsninger til alt fra kontrollerede produktionsområder (CNC) til klas sificerede renrumsproduktioner efter ISO-klasse 5, GMP klasse A/B samt ESD. Vi tilbyder specialproduceret artikler, der er særligt egnet til brug i renru giver dig sikkerhed og stabiliet i din produktion. Sortimentet indeholder bl.a.

Heldragte . Kitler . Hætter . Boots . Sokker

LÆS MERE

INDUSTRI

Fokus på sikkerhed

Fødevaresikkerheden skal være på plads fra top til tå. Med en vaskeordning på skridsikkert og vaskbart arbejdsfodtøj, får du garanti for rent fodtøj.

LÆS MERE

RESTAURANT

Vi støtter dine værdier

Bæredygtighed fylder meget i restaurationsbranchen i disse år, og flere restauratører nu sætter handling bag de vel menende visioner.

LÆS MERE

HYGIEJNESERVICE

Certificeret hygiejneserie

For os er vasketøj mere end rent og beskidt tøj. For os er vasketøj mere end rent og beskidt tøj. For os er vasketøj mere end rent og beskidt tøj.

LÆS MERE

HYGIEJNESERVICE

Unikke løsninger

Unikke og skræddersyede løsninger, der sammensættes efter dine ønsker og behov.

LÆS MERE