Skal vi hjælpe jer i sikkerhedsskoene?

I kender det godt. Det er blevet tid til et par nye sikkerhedssko. Men inden dig og din kollega starter bilen og kører forbi det nærmeste byggemarked, så lad os introducere et nyt alternativ; nemlig en skoordning fra Textilia.

Med sikkerhedssko fra Textilia har I nu mulighed for at samle sko og beklædning hos én leverandør, og vi gør det tilmed nemt for jer at vælge de rette modeller. Det behøver nemlig hverken være på bekostning af jeres tid eller pengepung at finde de rigtige sikkerhedssko, og vi tilbyder derfor kvalitetssko- og service til attraktive priser.

Læs med i artiklen her og bliv klogere på, hvordan vi nemt og effektivt hjælper jer i sikkerhedsskoene og frigiver tid til det, der virkelig gælder i jeres hverdag.

1. Prøv sikkerhedsskoene på arbejdspladsen

Med en skoordning fra Textilia slipper dig og dine kolleger for at bevæge jer ud i byen efter nye sikkerhedssko. Som en del af ordningen kommer et rutineret serviceteam nemlig forbi jeres arbejdsplads med vores udvalg af sko, hvor de vil rådgive jer om, hvilke sko I bør gå med.

Som en del af besøget måler vi blandt andet jeres fødder ved hjælp af en fod- og svangmåler. Det gør vi for at sikre, at I får det perfekte fit og for at afklare, om der skulle være behov for indlægssåler. Det er nemlig afgørende, at I får de rette sko og såler, der kan give jer optimal støtte i hverdagen og dermed forebygge ryg- og knæskader.

2. Bestil online og få levering lige til døren

Når I har fundet de rette sikkerhedssko, er de blot få klik væk. Al bestilling foregår nemlig via en onlineportal, og foretager I bestillingen i hverdagene, vil I modtage jeres nye sikkerhedssko på arbejdspladsen inden for 24 timer.

Er I mange på arbejdspladsen, kan I, ud over adressen, også mærke jeres leverance med navn. På den måde sikrer I, at der ikke opstår unødvendig tvivl om, hvem der er den heldige modtager af et par nye sikkerhedssko.

3. Hvis I fortryder jeres valg

Får I kolde fødder og fortryder jeres valg, er der heldigvis ikke nogen grund til bekymring. Med vores skoordning har I nemlig mulighed for at ombytte sikkerhedsskoene, så længe de er ubrugte og kan tilbageleveres i den originale emballage. Alt I skal gøre er blot at orientere vores serviceteam om, at I ønsker at ombytte jeres sko og derefter bestille nye online. Når I har gjort det, udfylder I vores returseddel, hvorefter en af vores servicechauffører afhenter skoene. Så snart skoene er modtaget, bliver de krediteret.

Vil I vide mere?

Så udfyld kontaktformularen længere nede på siden, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Få TEXTILIA-NYT direkte
i din indbakke

Textilia mappe